Viziune și Valori

VIZIUNE

Construim o societate solidară, în care drepturile și nevoile diverse ale femeilor sunt respectate și care oferă șanse egale tuturor oamenilor.


Egalitate. Credem într-o lume în care ne bucurăm de aceleași drepturi și avem acces la aceleași resurse și oportunități. Creăm spații sigure, echitabile, în care fiecare voce poate fi auzită și fiecare persoană poate participa la deciziile care o privesc.

Incluziune. Suntem deschise la perspective și experiențe diferite de ale noastre, ținem cont de diferențe, ne gândim la nevoile celor mai vulnerabile dintre noi și ne adaptăm constant munca printr-o lentilă intersecțională.

Reflexivitate. Suntem atente la impactul acțiunilor noastre și ne chestionăm privilegiile. Observăm, ascultăm și acționăm asumat. Dedicăm timp pentru a analiza acțiunile trecute și a îmbunătăți acțiunile viitoare.

Transparență. Spunem ce facem și de ce facem. Comunicăm constant despre munca noastră, rezultate, surse de finanțare. Ne asumăm acțiunile și lucrăm în limitele expertizei noastre.

Solidarizare. Suntem conștiente că facem parte dintr-un ecosistem al societății civile și sprijinim cauze de drepturile omului din afara sferei noastre principale de acțiune.

Expertiză. Folosim cu profesionalism cunoștințele și experiențele acumulate în peste 20 de ani de activitate. Continuăm să dezvoltăm cunoaștere și expertiză pentru a face auzite vocile femeilor.

VALORI

EGALITATE

INCLUZIUNE

REFLEXIVITATE

TRANSPARENȚĂ

SOLIDARIZARE

EXPERTIZĂ