YSL BEAUTY colaboreaza cu organizatii non-profit atat pentru a preveni, dar si pentru a cunoaste semnele relatiilor intime abuzive. Pana in 2030, obiectivul este ca brandul YSL sa educe 2 milioane de oameni din toata lumea in legatura cu semnele cheie de avertizare.

Despre Program

1 din 3 femei
experimenteaza
o relatie intima abuziva
de-a lungul vietii

Stephan Bezy
YSL Beauty creeaza frumusetea care schimba lumea. Asadar, sustinerea luptei impotriva relatiilor intime abuzive a fost un act natural, acestea fiind in opozitie cu convingerile si cu valorile noastre.
Stephan BezyManager General International,
Yves Saint Laurent Beauty

YVES SAINT LAURENT BEAUTY continua povestea de dragoste fara limite pentru femei

Aducand un tribut marelui designer Saint Laurent, care a expus manifestul libertatii de expresie pentru aproape 40 de ani, YSL Beauty continua angajamentul sau impotriva relatiilor intime abuzive si astazi prin intermediul campaniei ‘ABUSE IS NOT LOVE’ (Abuzul Nu Este Dragoste). Centrul Filia se alatura campaniei de educare si ofera voce tuturor persoanelor care doresc sa identifice semnele de avertizare ale unei relatii abuzive.

ABUSE IS NOT LOVE* este un program global

In Romania, Centrul Filia ofera informatii si suport pentru a preveni si a combate lupta impotriva relatiilor intime abuzive prin programe si training-uri personalizate si relevante din punct de vedere cultural, luand in considerare necesitatile pietei.

*Abuzul Nu Este Dragoste

earth
Safeexit