Ofera timp!  Alege sa te implici!  Devino voluntar/a FILIA!

FILIA este o organizatie non-profit, apolitica si feminista care lupta pentru eliminarea inegalitatilor de gen, prin activism, advocacy si cercetare. Fie că vrei să faci voluntariat la sediul nostru, să ne ajuți online sau vrei să oferi servicii pro bono, TU ai un rol important pentru noi. Alege un mod prin care să ne sprijini și actionează acum! Implica-te!

Îți dorești să faci voluntariat?

Crezi în egalitate de gen și egalitate de șanse?
Ești împotriva discriminării și prejudecăților de orice fel?


Vino alături de echipa noastră și dezvoltă-ți compețentele, abilitățile și experiența. Ai oportunitatea de a cunoaște feministe, persoane active în societatea civilă din România, precum și persoane implicate in formularea și implementarea politicilor publice din domeniu.

Activism

FILIA face activism!
Organizează și se implica în proteste, marșuri, acțiuni publice, expoziții, dezbateri, mese rotunde etc. Voluntarele și voluntarii FILIA se pot implica în activități de organizare și realizare a materialelor necesare (bannere, pancarte, pliante, afișe), precum și organizarea evenimentelor.

Advocacy

FILIA face advocacy!
Scrie și redactează diverse documente publice: de la scrisori deschise, comunicate de presă, petiții, sesizări, până la analize și propuneri de politici publice. Voluntarele și voluntarii FILIA pot contribui la redactarea acestor documente, precum și la promovarea lor.

Cercetare

FILIA face cercetare!
Elaborează analize, studii și cercetări în domenii diverse privind problemele și interesele femeilor. Voluntarele și voluntarii FILIA pot oferi sprijin în realizarea acestor materiale, precum.

Dacă vrei să te implici în programul nostru de voluntariat dă-ne un mesaj.

Tu alegi domeniile care te interesează și în care vrei să te implici.
Alături de noi, îți poți dezvolta experiența și contribui la promovarea și susținerea drepturilor femeilor și egalității de gen în România.

Implică-te și ajută-ne să putem face auzite vocile femeilor!