De 18 ani acționăm pentru respectarea drepturilor femeilor și egalității de șanse între femei și bărbați. Alătură-te și TU cauzei noastre și susține drepturile femeilor prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către Centrul FILIA.

Sprijinul tău ne va ajuta să schimbăm lumea din jurul nostru într-o lume mai bună atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit
completând:

Instrucțiuni de completare

Pentru formularul de 3,5% pentru perioada 2020
Se vor completa primele două pagini.

Pe prima pagină, se vor scrie de mână datele personale de la paragraful I. La paragraful II, alin. 2. Susținerea unei entități nonprofit/unități de cult se poate opta pentru distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani. În josul paginii se semnează la contribuabil.

Pe a doua pagină (Anexa), completați CNP în partea dreaptă sus. Dacă ați optat pentru distribuirea sumei pe o perioadă de 2 ani, bifați și pe această pagina la paragraful II, alin. 2. Semnați în josul paginii.

Puteți să ne aduceți sau să ne trimiteți formularele completate la sediul din șos. Mihai Bravu nr. 192, bl. 204, sc. 1, ap. 32, et. 8 (lângă stația de metrou Piața Muncii) și ne ocupăm noi de trimiterea lui

sau

le puteți trimite dvs direct: prin depunerea lor la registratura organului fiscal de care aparțineți sau prin trimiterea lor prin Poșta Română la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu cu confirmare de primire.

Pentru cei care doresc să completeze formularele direct la sediul Administrației Financiare, datele noastre sunt:

Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen: FILIA

Codul de identificare fiscală: 12991209

Cont bancar (IBAN): RO98 BTRL RONC RT0P 9403 4903

De ce 3,5% pentru Centrul FILIA?

Centrul FILIA este o organizație non-guvernamentală feministă care promovează egalitatea de șanse între femei și bărbați și promovează Studiile de Gen în România.
De la înființarea sa, Centrul FILIA a organizat și condus proiecte de cercetare, acțiuni de conștientizare sau de activism politic. Activismul susținut de Centrul FILIA, precum și Biblioteca FILIA și unele cheltuieli administrative sunt sprijinite prin redirecționări 3,5% sau donații individuale.

Mulțumim tuturor pentru sprijin!