De 18 ani acționăm pentru respectarea drepturilor femeilor și egalității de șanse între femei și bărbați. Alătură-te și TU cauzei noastre și susține drepturile femeilor prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit către Centrul FILIA.
Sprijinul tău ne va ajuta să schimbăm lumea din jurul nostru într-o lume mai bună atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

AICI găsești 18 motive pentru care să susții Centrul FILIA prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit.

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit completând:

Formularul 230

Instructiuni de completare:

 1. Se vor scrie de mână datele personale de la paragraful I, iar în josul paginii se semnează.

 2. Dacă treceți pe la sediul nostru și completați formularul, ne ocupăm noi de trimiterea lui. Dacă trimiteți dvs direct, nu trebuie decât să tipăriți și să completați de mână formularul de mai jos, să-l introduceți într-un plic timbrat și să-l trimiteți pe adresa Administrației Financiare în raza căreia domiciliați:

  Lista adreselor Administratiilor Financiare
 3. Pentru cei care doresc să completeze formularele direct la sediul Administrației Financiare, datele noastre sunt:

  Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen: FILIA
  Codul de identificare fiscală: 12991209
  Cont bancar (IBAN): RO98 BTRL RONC RT0P 9403 4903

De ce 2% pentru Centrul FILIA?

Centrul FILIA este o organizație non-guvernamentală feministă care promovează egalitatea de șanse între femei și bărbați și promovează Studiile de Gen în România.

De la înființarea sa, Centrul FILIA a organizat și condus proiecte de cercetare, acțiuni de conștientizare sau de activism politic. Activismul susținut de Centrul FILIA, precum și Biblioteca FILIA și unele cheltuieli administrative sunt sprijinite prin redirecționări 2% sau donații individuale.

Mulțumim tuturor pentru sprijin!