Mărțișoare feministe

Am luat startul la mărțișoare. Dar cu o cauză bună! 🤞🏻

Zilele acestea am fost în comunitatea din Valea Mare Pravăț, unde din 2021 lucrăm împreună cu grupul de inițiativă local al femeilor. ♀️

Scopul acestui grup este de a crea un spațiu sigur pentru femeile din comunitate. Prin întâlniri regulate, ele și-au regăsit treptat vocea, au căpătat curajul de a vorbi despre ce simt și ce vor, despre problemele și nevoile lor și despre ce pot face pentru a le pune pe agenda comunității. Prin întâlnirile cu autoritățile locale, am urmărit sensibilizarea și responsabilizarea lor față de problemele cu care femeile se confruntă.

Cele 30 de femei din grup au realizat manual 3 tipuri de mărțișoare:

I 💖 FILIA

I  💖 Valea Mare

Pisica feministă 🐱

Cum poți susține acest grup?

🌸 Donează 35 RON și primești un mărțișor feminist lucrat manual. Banii strânși vor fi folosiți de către cele 30 de femei într-o cauză decisă de ele, precum servicii și produse de bază.

💌 Donația poate fi făcută prin transfer bancar sau prin plata online + un mail la office@centrulfilia.ro cu un screenshot al donației, modelul și numărul de mărțișoare dorite. 

📍 Mărțișorul poate fi ridicat de la sediul nostru din zona Piața Muncii sau trimis în țară prin curier cu plată la destinatar. Te rugăm să menționezi când dorești să ridici mărțișorul/ adresa la care să o trimitem.

Pisica feministă 🐱

SOLD OUT

I 💖 Valea Mare
I 💖 FILIA

*Pot fi ridicate sau trimise începând cu 01.03.2023