FILIA este o organizație non-profit, apolitică, feministă, care luptă împotriva inegalităților de gen prin activism, advocacy și cercetare.

Ne dorim o societate în care drepturile femeilor sunt respectate și care oferă șanse egale de afirmare atât bărbaților, cât și femeilor indiferent de etnie, statut economic, orientare sexuală, apartenență religioasă etc. Luptăm pentru o societate incluzivă, în care diferențele sunt valorificate și nu ierarhizate! Credem că lupta pentru o astfel de societate este una politică și credem în importanța revendicărilor politice ale drepturilor și libertăților femeilor. Credem în importanța lucrului împreună și solidarizării între noi.

Susține Centrul Filia!

Dacă dorești să susții viziunea și activitățile FILIA, însă nu ai timpul necesar să te implici în activități de voluntariat, ne poți ajuta printr-o donație sau sponsorizare. Orice ajutor financiar este binevenit și va sprijini FILIA pentru a continua activitățile de promovare a drepturilor femeilor și egalității de șanse.

01

Donează 15 RON/lună și după 3 luni vei primi o cană cu logo-ul FILIA.

02

Donează 30 RON/lună și după 3 luni vei primi o traistă din pânză cu logo-ul FILIA.

03

Donează 50 RON/lună și după 3 luni vei primi un tricou personalizat cu mesaje feministe.

Cum donezi

Ai două posibilități de a ne susține activitățile

Donează prin transfer bancar

Donațiile pot fi făcute în lei, euro sau dolari. Alege unul din conturile de mai jos și donează prin transfer bancar pentru Centrul FILIA.

Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen: FILIA
CIF: 12991209
IBAN RON: RO98 BTRL RONC RT0P 9403 4903


IBAN EUR: RO40BTRLEURCRT0P94034901
IBAN USD: RO80BTRLUSDCRT0P94034901

Donează online

Donațiile online pot fi făcute o singură dată sau pot fi recurente, suma aleasă fiind plătită lunar. Poți opta pentru recurență la 3 luni, 6 luni, 9 luni și 12 luni dacă alegi LUNAR. De asemenea, poți opta să donezi altă sumă față de cele indicate.

Procesarea donației este asigurată de euplatesc.ro în condiții securizate.

Sprijină Rețeaua pentru prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor!

Dacă dorești să susții lupta pentru prevenirea și combaterea violenței asupra femeilor, te poți implica prin voluntariat sau poți face o donație sau o sponsorizare pentru a sprijini activitățile Rețelei.

Pentru donații sau sponsorizări, te rugăm să menționezi “donație Rețeaua VIF” și să completezi datele de mai jos:

CIF: 12991209
IBAN: RO28BTRLRONCRT0P94034902

Orice ajutor, material sau prin voluntariat, va ajuta Rețeaua pentru prevenirea și combaterea violenței asupra femeilor să continue eforturile pentru ca statul român să asigure drepturile femeilor de a fi în siguranță atât acasă, cât și în spațiul public.
Sprijinul tău contează! Mulțumim!

Pentru orice intrebare, nu ezitați să ne contactaţi!