Centrul FILIA este o organizație feministă care face auzite vocile femeilor prin lucru direct în comunități și activități de advocacy, activism și sensibilizare, studii și analize.

Construim o societate solidară în care drepturile și nevoile diverse ale femeilor sunt respectate și care oferă șanse egale tuturor oamenilor.

Susține Centrul FILIA!

Dacă dorești să susții viziunea și activitățile FILIA, însă nu ai timpul necesar să te implici în activități de voluntariat, ne poți ajuta printr-o donație sau sponsorizare. Orice ajutor financiar este binevenit și va sprijini FILIA pentru a continua activitățile de promovare a drepturilor femeilor și egalității de șanse.

Susține prin SMS cu textul “FILIA” la 8864.

 

Construim o lume sigură pentru femei acasă, în familie, în comunitate, pe stradă, în școli, în spitale, la muncă, oriunde.

Suntem alături de femeile care îndură un sistem nedrept prin acțiuni de la firul ierbii până în politică.

Ajută-ne să construim o lume sigură pentru fetele și femeile din România!

Trimite SMS cu textul „FILIA” la 8864 și donează 4 euro lunar.

 

Cum donezi

Ne poți susține activitățile astfel:

 

Donează prin transfer bancar

Donațiile pot fi făcute în lei, euro sau dolari. Alege unul din conturile de mai jos și donează prin transfer bancar pentru Centrul FILIA.

Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen: FILIA
CIF: 12991209
IBAN RON: RO98 BTRL RONC RT0P 9403 4903

IBAN EUR: RO40BTRLEURCRT0P94034901
IBAN USD: RO80BTRLUSDCRT0P94034901

 

Donează online

Donațiile online pot fi făcute o singură dată sau pot fi recurente, suma aleasă fiind plătită lunar. Poți opta pentru recurență la 3 luni, 6 luni, 9 luni și 12 luni dacă alegi LUNAR. De asemenea, poți opta să donezi altă sumă față de cele indicate.

Procesarea donației este asigurată de euplatesc.ro în condiții securizate.

Sprijină Rețeaua pentru prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor!

Dacă dorești să susții lupta pentru prevenirea și combaterea violenței asupra femeilor, te poți implica prin voluntariat sau poți face o donație sau o sponsorizare pentru a sprijini activitățile Rețelei.

Pentru donații sau sponsorizări, te rugăm să menționezi “donație Rețeaua VIF” și să completezi datele de mai jos:

CIF: 12991209
IBAN: RO28BTRLRONCRT0P94034902

Orice ajutor, material sau prin voluntariat, va ajuta Rețeaua pentru prevenirea și combaterea violenței asupra femeilor să continue eforturile pentru ca statul român să asigure drepturile femeilor de a fi în siguranță atât acasă, cât și în spațiul public.
Sprijinul tău contează! Mulțumim!

Pentru orice întrebare, nu ezitați să ne contactaţi