ACCESS: Advocacy, Capacitare și Consolidare pentru Egalitate în Sănătate și Siguranță

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

De 22 ani acționăm pentru respectarea drepturilor femeilor și egalității de șanse între femei și bărbați. Alătură-te și TU cauzei noastre și susține drepturile femeilor prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către Centrul FILIA.

Sprijinul tău ne va ajuta să schimbăm lumea din jurul nostru într-o lume mai bună atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit prin completarea formularului descărcat:

Instrucțiuni de completare

Pentru formularul de 3,5% pentru anul 2022
Se vor completa primele două pagini.

Pe prima pagină, se vor scrie de mână datele personale de la paragraful I. La paragraful II, alin. 2. Susținerea unei entități nonprofit/unități de cult se poate opta pentru distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani. În josul paginii se semnează la contribuabil.

Pe a doua pagină (Anexa), completați CNP în partea dreaptă sus. Dacă ați optat pentru distribuirea sumei pe o perioadă de 2 ani, bifați și pe această pagina la paragraful II, alin. 2. Semnați în josul paginii.

Puteți să ne trimiteți formularele completate scanate la adresa de mail office@centrulfilia.ro sau să le aduceți/trimiteți în original la sediul din bd. Decebal nr. 14, bl. S6, sc. 1, ap 23 și ne ocupăm noi de depunerea lui

sau

le puteți depune dvs direct prin spațiul privat virtual sau prin depunerea lor la registratura organului fiscal de care aparțineți.

Pentru cei care doresc să completeze formularele direct la sediul Administrației Financiare sau pe spațiul privat virtual, datele noastre sunt:

Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen: FILIA

Codul de identificare fiscală: 12991209

Cont bancar (IBAN): RO98 BTRL RONC RT0P 9403 4903

De ce 3,5% pentru Centrul FILIA?

Centrul FILIA este o organizație non-guvernamentală feministă care promovează drepturile femeilor și fetelor în România, prin advocacy, activism, cercetare și lucrul în comunitate pentru siguranța și sănătatea femeilor.

Mulțumim tuturor pentru sprijin!