Training Scriere de proiecte

Centrul FILIA organizează trainingul „Scriere de proiecte”, în cadrul proiectului E-VIP: Egalitate prin Voluntariat, Inovație și Profesionalizare, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România. Trainingul se adresează unui număr de 12 membri și voluntari ai Centrului FILIA și urmărește dezvoltarea competențelor acestora de a scrie și de a implementa proiecte în domeniul promovării egalității de gen și nondiscriminării.

Trainingul va avea urmatoare structura: Modul I 23 martie, 09:00-17:00 și Modul II 31 martie, 09:00-17:00.

Trainerii care vor fi alături de noi:

1. Mioara Chifu –  activeaza in sectorul nonprofit din 1999 si detine o experienta de peste zece ani in scrierea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila. In 2004 a finalizat cursul de lunga durata „Trainer of trainers” organizat de Opportunity Associates  iar in anul 2009 a obtinut si certificarea de formator autorizat ANC. In prezent activeaza in Asociatia Romano ButiQ asigurand managementul acestei organizatii.

2. Alexandra Dinu, KCMC – activează în domeniul non-profit din 2006 și deține o experiență de peste 5 ani în scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă. Are experiență hibridă în domenii pionierat în România de la CSR până la conferințele TEDx, educație alternativă, grupuri defavorizate și economie socială. Se folosește în management, implementare și design de gândirea creativă specifică comunicării, dar și de rigoarea economistului de la bază. În prezent este director de dezvoltare la KCMC.

Actiunea a avut loc în cadrul proiectului “Egalitate prin Voluntariat, Inovație și Profesionalizare”, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondul ONG in Romania.