Lansarea Broșurii privind Politicile Publice pentru Egalitatea de Gen

Broșura a fost elaborată, în cadrul proiectului E-VIP, cadrul proiectului „E-VIP: Egalitate prin Voluntariat, Inovaţie şi Profesionalizare” finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG in Romania, de către o parte din participanții la Școala de Iarnă privind Politicile Publice de Gen și studente la Facultatea de Științe Politice.

Ne-am propus să aducem o perspectivă nouă asupra politicilor publice, o perspectivă a tinerelor. Eseurile cuprinse în broșură răspund unor întrebări precum: De ce e importană egalitatea de gen? Care este importanța politicilor publice asupra egalității de gen? De ce avem nevoie de politici publice de gen?

Broșura cuprinde o serie de soluții propuse de către tinerele autoare pentru implementarea unor politici publice echiatabile din perspectivă de gen și informații despre metodele de combaterea a discriminării de gen.

Actiunea a avut loc în cadrul proiectului “Egalitate prin Voluntariat, Inovație și Profesionalizare”, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondul ONG in Romania.