Expoziția „Swedish Dads” la Brașov

Pe 16 februarie a avut loc lansarea expoziției „Swedish Dads” la Brașov. Mulțumim tuturor celor care au participat, invitatelor noastre Gyongyi Marton(Asociația Psihosfera) și Militaru Dana (Asociația Pas Alternativ) și partenerilor noștri de la Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i BukarestMihai Leontescu.

Expoziția prezintă fotografiile a 25 de tați din Suedia, fiind un proiect comun între Svenska institutet, Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest, Centrul FILIA, Europe Direct Făgăraș și HOF CAFE.
Expoziția Swedish Dads va fi deschisă până pe 27 februarie 2017, în fiecare zi, la HOF Cafe.

Despre expoziție:
Atunci când fotograful suedez Johan Bävman a devenit tată, a realizat că există o lipsă de modele masculine care să reprezinte un model de părinte. Acest lucru l-a determinat să creeze un album foto numit Swedish Dads, care prezintă barbați aflați în concediu paternal, alături de copiii lor. La rândul lui, albumul a condus la realizarea unei expoziții de fotografie Swedish Dads, bazată pe portretele unora dintre puținii tați care au ales să stea acasă timp de cel puțin șase luni, alături de copii (www.johanbavman.se).