Biblioteca FILIA conține o amplă colecție de studii de gen. Este deschisă oricărei persoane interesate să citească și să își dezvolte cunoașterea în domeniul teoriilor feministe, drepturilor femeilor, egalității de șanse și de gen. Punem la dispoziția cititoarelor și cititorilor publicații din diferite domenii: drept, sociologie, științe politice, psihosociologie, sociologie, educație, antropologie, religie, studii culturale etc. în limba română și în limbi străine.

Fie că doreștiafli mai multe informații despre teme de interes precum drepturile sexuale și reproductive, violența asupra femeilor, gen și educație sauti pasionatde domenii precum etică, religie, relații internaționale, filosofie feministă sau poate vreite documentezi pentru o lucrare academică și alegi să citești studii despre diverse politici, studii despre femei, dicționare și colecții, aicisești materiale utile și relevante potrivite intereselor tale.

Pentru a vedea ce cărți avem în Bibliotecă, te invităm să consulți catalogul: Catalog Bibliotecă FILIA

* Pentru a împrumuta cărți din Biblioteca FILIA, te rugăm să ne scrii un email la adresa office@centrulfilia.ro pentru a stabili împreună data și ora la care ai putea vizita Biblioteca.

Dacă vrei să ne dai un feedback privind Biblioteca FILIA sau poate știi o publicație pe care noi nu o avem și te gândești că ar trebui să se regăsească și în Bibliotecă, așteptăm gândurile și sugestiile tale.

Feedback