Curs Competente Antreprenoriale

 

 

Investeşte în oameni
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”
Domeniul major de intervenţie 6.3. „Promovarea egalității de șanse pe piața muncii”
Proiectul „Șanse Egale pentru Femei Active – :Ș.E.F.A.

Femeile din Bucureşti şi judeţul Ilfov, care vor să-şi deschidă o afacere au şansa să participe gratuit la cursul de “Competente Antreprenoriale”, susţinut în cadrul proiectului “Şanse egale pentru Femei Active – S.E.F.A.”.
Scopul cursului este dezvoltarea culturii antreprenoriale prin creșterea abilității de valorificare a ideilor de afaceri.
Cursul de “Competente Antreprenoriale” se va desfăşura în Bucureşti in perioada 18.07.2015 – 19.07.2015 si 01.08.2015 – 02.08.2015.

Criterii de participare la curs:
– Domiciliul sau viza de resedinta in Bucuresti sau Ilfov;
– Minim diploma de bacalaureat.

Acte necesare petru înscriere:
Copie C.I
Copie certificat de naştere
Copie diplomă de studii (minim diploma de bacalaureat)
Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)

Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire în urma căruia absolventele vor primi o diplomă de “Competente Antreprenoriale”, recunoscută atât la nivel naţional cât şi în Uniunea Europeană. Cursul este acreditat ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei Naţionale.
Proiectul „Şanse egale pentru Femei Active – S.E.F.A.”,este derulat de Asociaţia Romano ButiQ în parteneriat cu K Consulting Management and Coordination (KCMC) şi Centrul de Dezvoltare
Curriculară şi Studii de Gen: FILIA. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pentru înscrieri şi orice informaţii suplimentare legate de curs, va rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: nicoleta@kcmc.ro, sau la numărul de telefon 0734 800 285, persoană de contact: Nicoleta Cristina Ghiţă.
Ultima zi de inscriere este 15.07.2015, ora 16:00.

 

Comentariile sunt închise.