Comunicat de presă – Încheiere proiect “Împreună pentru egalitate de șanse!”

Centrul FILIA încheie proiectul Împreună pentru egalitate de șanse! Consolidare și dezvoltare prin voluntariat și implicare civică

Centrul FILIA vă invită să participaţi la evenimentul final al proiectului “Împreună pentru egalitate de şanse! Consolidare şi dezvoltare prin voluntariat şi implicare civică”, finanţat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România. Proiectul a fost implementat în perioada aprilie 2014 ­- iulie 2015 în Bucureşti şi a avut avut scopul de a consolida baza de membri şi voluntari ai Centrului FILIA şi creşterea implicării acestora în activităţile organizaţiei.Beneficiarii direcți ai proiectului: 10 voluntari, 110 participanți la activitățile organizației, 30 de membri ai societății civile, Centrul FILIA.

Printre rezultatele așteptate obținute în cadrul proiectului au fost: 110 persoane care au participat la activitatile FILIA, 14 acțiuni publice ale organizației, peste 8000 de persoane informate online, 6 voluntari și-au dezvoltat competențele în domenii cheie pentru organizației. 10 voluntari au parcurs programul de voluntariat. Organizația a dezvoltat proceduri de management și bună guvernare, și-a diversificat sursele de finanțare și s-a consultat cu membrii din grupul țintă. Proiectul a abordat în cadrul activităților teme privind combaterea hărțuirii sexuale, a traficului de persoane și a violenței împotriva femeilor, promovarea drepturilor omului și valorilor democratice și a implicat tinerii în combaterea discursului instigator la ură.

Vă aşteptăm miercuri, la J`ai Bistrot, începând cu ora 17.30, pentru a discuta despre ce a însemnat proiectul pentru echipa FILIA. Ne dorim să fie o ocazie în care să împărtăşim rezultatele proiectului şi să vă povestim planurile noastre de viitor.

Unde: J`ai Bistrot Calea, Griviţei 55

Când: miercuri 8 iulie, 17.30

Date de contact: office@centrulfilia.ro

Site: www.centrulfilia.ro

Facebook: https://www.facebook.com/centrul.filia

Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati www.eeagrants.org http://www.fondong.fdsc.ro/

Comunicatul de presă poate fi accesat aici.

Postează un comentariu